Specific Training & Clinics

 
Xtreme Fit is gevestigd op sportvereniging de Kieviten waar wij heel trots op zijn! Dit heeft zijn voordelen voor ons als sportschool, maar ook voor jou als klant. Dankbaar  en veelvuldig maken wij gebruik van de hockey velden voor buiten activiteiten, alsmede ons ‘eigen’ buiten terrein. Hiermee verrassen we onze opdrachtgevers en leden vaak met de mogelijkheden die wij als sportclub te bieden hebben. Met Specifieke Trainingen & Clinics geven wij gehoor aan de vraag uit onze omgeving naar sport specifieke trainingen , maar ook diverse sport uitoefeningen, georganiseerd vanuit gemeente, scholen, ziekenhuizen ofwel bedrijfsleven.
 
Mocht jij op zoek zijn naar een locatie waar je persoonlijk of in groepsverband specifieke trainingen wilt uitoefenen, lees dan verder!
 
De trainingen en Clinics van Xtreme Fit zijn voor:
Bedrijven; Personeelsuitjes of teambuilding activiteiten.
Verenigingen; Teams of individuele sporters die hun/zijn prestaties willen verbeteren.
Groepen; Sportieve gezelschapsactiviteiten.
Individuen; Individuele doelstellingen en te behalen resultaten zoals afvallen.
 
Resultaten
Wij kunnen afhankelijk van de duur en intensiviteit van de trainingen en/of clinics zorgen voor verbetering op het gebied:
• Snelheid 
• Coördinatie 
• Uithoudingsvermogen
• Flexibiliteit
• Kracht 
 
Met name bij structurele sportspecifieke trainingen kan Xtreme Fit ook een wezenlijke bijdragen bieden aan het herstel van opgelopen blessures. 
 
Hoe
Wij werken met veel plezier en intensiteit aan gewenste resultaten. Om dit te kunnen bereiken, stellen wij graag vooraf met u de doelstellingen en een beoogd plan van aanpak. 
Wij denken dan ook graag mee bij:
• Het bepalen van doelen 
• Het opzetten van een stappenplan voor de gestelde doelen
• Een basis, waarbij alles wat we doen ook gemeten kan worden (Meten = Weten) 
 
Methodes voor sport specifieke trainingen en circuit trainingen 
• Kettlebells
• TRX
• Fitness apparatuur
• Circuit training
• Stoot en trap technieken
• Cardio apparatuur
• Natuurlijke materialen 
 
Tarieven
Groeps Training & Clinic  (min. 8-10 pers.) Per persoon € 12,50
 
Wat biedt Xtreme Fit jou?
Sport specifieke trainingen (hockey/golf/tennis/voetbal)
Sportspecifieke Training is krachttraining voor (top)sporters, waaronder hockey / golf / tennis en bijvoorbeeld voetbal. Wij geloven heilig dat de prestaties van teamsporters niet alleen te wijten is aan techniek training, maar ook gerichte aandacht verdienen op het gebied van  bijv. krachtvermeerdering,explosiviteit, flexibiliteit etc. De wijze waarop wij onze klanten helpen is afhankelijk van het type sport wat wordt beoefend. In gesprek denken wij graag mee welke gewenste doelen en resultaten gewenst zijn.
 
Jeugd Trainingen
Met kinderen vanaf 14 jaar kunnen we op vele leuke manieren een intensieve en goede training neerzetten. Denk daarbij aan stoten en trappen, bokje springen en andere belastende    oefeningen, waardoor zij kracht kunnen opbouwen. Onder de 14 jaar komen wij echter ook goed tot ons recht door activiteiten te bedenken, waar kinderen zich prettig bij voelen, zonder daarmee hun groei te belemmeren. 
 
Circuit Trainingen
De circuittrainingen doen het erg goed bij onze klanten, door de verscheidenheid aan oefeningen en de impact op het lichaam. In relatief korte tijd kunnen vele spiergroepen worden belast, waardoor deze vorm van training hele goede resultaten boekt voor het gehele lichaam. Uiteraard kunnen we met circuit trainingen de oefeningen gemakkelijk aanpassen aan de resultaten die men hiermee wenst te bereiken. Zo wisselen wij onze trainingen af met kracht of wat meer conditionele oefeningen, bijvoorbeeld gewenst kracht uithoudingsvermogen ofwel conditie.
 
Fitness Clinic
Een Fitness Clinic is leuk om bewust te worden dat als je wilt afvallen of als je op gewicht wilt blijven, je door middel van fitness en training  je spiermassa toe laat nemen en je je stofwisseling een flinke “boost” geeft. Het grote voordeel van een fitness clinic is dat je stofwisseling omhoog gaat en zelfs doorwerkt erna, als je in “rust” bent. Door fitness training en sporten ga je jezelf ook fitter en energieker voelen. Een heerlijke clinic om iedereen te prikkelen tot het nastreven van een gezonde lifestyle!
 
Bootcamp Clinic
Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics. Gewoonweg een geweldige experience!
 
Spinning Clinic
Spinning, oftewel indoor cycling is een workout met muziek op een speciale hometrainer. De fiets is voorzien van een knop waarmee je de weerstand en dus ook de training steeds zwaarder kunt maken. Spinning is een toegankelijke en ontzettend leuke fitnesstraining, gericht op uithoudingsvermogen en kun je zo zwaar maken als je zelf aan kunt! Feit is dat je met deze clinic zeer veel calorieën zult gaan verbranden.
 
Kick& Fun
Met de Kick&Fun richt je al je  woede, frustratie en emoties op een stootzak in plaats van op je collega’s. Schop, sla en stoot zoals je nog nooit gedaan hebt en ga even helemaal los! Bij deze clinic kan je al je energie kwijt en leer je verschillende stoot- en traptechnieken. Doe dit met de perfecte muziek en je voelt je na afloop heerlijk vrij en ongeremd. De clinic Kick & Fun staat vooral voor plezier, lachen en volledig uit je dak gaan. Naar onze mening de perfecte afwisseling op  en lange vergadering, maar ook zeer geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld een  personeelsdag. Alle remmen los!
 
Weerbaarheid Training & Krav Maga 
Onze Weerbaarheid / Krav Maga Clinic combineert mentale, technische, tactische en lichamelijke methodes van training. De belangrijkste karakteristieken van het systeem zijn simpele en makkelijk aan te leren 
technieken gebaseerd op natuurlijke en instinctieve lichaamsbewegingen. Daarnaast is snelle progressie in relatief korte tijd mogelijk. Onze Clinics zijn efficiënt en eenvoudig, onafhankelijk van de fysieke kracht van de beoefenaar. Hiermee is deze clinic zeer gericht voor jong en oud, vrouw of man. 
 
Gemotiveerd om lekker te gaan bewegen? Neem dan snel contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 
Tot snel!