Personal Training

 

Met de Personal Trainingen biedt Xtreme Fit meerwaarde door mensen te begeleiden en motiveren in hun sportbehoefte. 100% is geen optie, maar 80% zeker wel. Juist die 80% zorgt ervoor dat jouw energie, geluk en zelfvertrouwen optimaal is. Vanwege de simpele reden dat het haalbaar is en je niet terug hoeft te vallen. Die 20% hebben we immers al ingecalculeerd.

 

Om een lang verhaal kort te maken, heeft iedereen motivatie nodig om doelen te bereiken. Een eeuwige strijd met jezelf, want we kunnen nu eenmaal niet altijd op elk gebied 100% presteren. Dit is geheel menselijk, maar vaak ook behoorlijk frustrerend. Dus wat gaan we doen?

 

We inventariseren samen met jou het doel van je training ?
Afvallen / Vitaliteit / Kracht / Energie of Balans. Hierin gaan we je begeleiden voor wat betreft motivatie en uitvoering. De grens van jouw maximaal haalbare prestaties wordt gezocht en gevonden. Doordat Xtreme Fit klanten meet, vraagt en handelt op basis van resultaten, gaan we gerichter en optimaler dan ooit voor jouw beoogde resultaat.

 

Aanpak

 1. Afvallen
  Is jouw persoonlijke doel om af te vallen? Dan gaan we met jou hieraan werken. In een 8 of 12 weken programma gaan we samen met jou starten. Na deze weken mag je verwachten dat je goed op weg bent. Afhankelijk van het aantal af te vallen kilo’s, je sportachtergrond, flexibiliteit en blessure gevoeligheid, zullen we samen evalueren wat de te verwachten tijd is, die je daarna nog nodig zult hebben om het gewenste resultaat neer te zetten.
   
 2. Vitaliteit
  Vitaler worden is een programma voor zowel jong als oud. Een vitaler leven is voor iedereen mogelijk! Ook als je al wat ouder bent, kun je je door een goed bewegingsprogramma en eenvoudige aanpassingen op je voedingspatroon een heel ander mens voelen. Wil jij je ook vitaler voelen? Dan zullen we samen met jou hieraan gaan werken.
   
 3. Kracht
  Wil jij wat meer spierkracht ontwikkelen om die zware boodschappentassen te kunnen tillen? Of wil je meer spieren ontwikkelen om mooi te flaneren op het strand? Bij beide doelstellingen gaan we samen met jou in de Personal Training voor Kracht. In een periode van 8 of 12 weken gaan we er samen met jou voor om de vastgestelde doelen te behalen.
   
 4. Energie
  Kom je niet meer van de bank af na het eten? Futloos of gewoon niet genoeg motivatie? Met meer energie kun je een dag veel beter aan, ben je minder emotioneel, geconcentreerd, slaap je beter en val je makkelijker af. Kortom, is dit jouw persoonlijke doel? Dan gaan we serieus aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer lekker en vol energie weer de dagen tegemoet gaat!
   
 5. Balans
  Onrustig en niet lekker in je vel? Kom je op de een of andere manier niet aan rust toe? Door samen met jou een plan op te stellen, gericht op balans krijgen, gaan we ervaren hoe jij je beter kunt leren ontspannen.